10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

37 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, comunicate în județ. A doua zi consecutivă fără decese

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la 12.439 de infecții COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de marți a Grupului de Comunicare Strategică, numai în ultima zi au fost 37 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. În Olt avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu noul Coronavirus, și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, este a doua zi în care autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost 12 persoane reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 284 dintre cei 12.439 de olteni diagnosticați cu virusul COVID-19, au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Este a doua zi consecutivă în care oficialii de la Centru nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Iar în privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie de peste 1,5 îmbolnăviri la mia de locuitori și se situează în scenariul galben. Marți aceasta era de 1,59 infecții la o mie de persoane, în creștere față de ziua anterioară.

Situația epidemiologică la zi

12.439 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

37 cazuri noi

11.475 persoane vindecate

130 persoane internate

21 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Olt

564 persoane aflate în izolare la domiciliu

761 persoane aflate în carantinare la domiciliu

42.555 teste efectuate de la începutul pandemiei, 386 fiind realizate în cursul ultimei zile

284 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți