12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dispăruta din Pleșoiu, găsită ascunsă într-o căpiță de paie. Se certase cu soțul și fugise de el

- Advertisement -

Irina Costea, femeia de 40 de ani, din comuna Pleșoiu, care a dispărut de acasă în seara zilei de luni și nu s-a mai întors, Poliția anunțând plecarea voluntară a acesteia după aproape 24 de ore. În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00:00, aceasta a fost găsită, declarând oamenilor legii că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Femeia locuia în zona unui canton CFR din apropierea căii ferate și a fost găsită ascunsă într-o căpiță de paie de pe un teren agricol din curtea gospodăriei sale. Nu ar fi stat tot timpul acolo și, potrivit unor surse, se pare că ar fi plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu soțul și a fugit de el. Fiul Irinei ar fi fost totuși cel care a găsit-o, acesta fiind și cel care a sesizat Poliția cu privire la acest aspect.

Dispariția femeii din Pleșoiu a fost sesizat de sora ei. „Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Găneasa au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că sora sa, Irina Costea, la data de 22 martie, în jurul orei 20:00, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit. Polițiștii din Găneasa, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în seara zilei de marți.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți