10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Localnicii din Coteana, scutiți de plata penalităților dacă își achită datoriile restante la buget până pe 31 martie

- Advertisement -

Consilierii locali din comuna Coteana s-au întrunit zilele trecute într-o ședință extraordinară de îndată, în cadrul căreia a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care s-a deces anularea obligațiilor de plată a penalităților datorate bugetului local de persoanele fizice și juridice din localitate. Cotenenii trebuie să țină însă cont de o condiție, respectiv cea a achitării tuturor datoriilor restante la data de 31 martie 2021, inclusiv.

Ionuț Dima, primarul comunei Coteana, a declarat că hotărârea Consiliului Local a primit votul a șapte dintre cei nouă consilieri prezenți la ședința de îndată, consilierii Pro România fiind cei care s-au abținut.

„HCL a primit avizul de legalitate din partea Prefecturii Olt, astfel că, începând de astăzi (miercuri, 24 martie n.r.), toți cetățenii comunei Coteana care doresc să-și achite datoriile restante până la finalul acestei luni nu vor trebui să mai plătească penalități din anii precedenți!”, a spus edilul Dima.

Potrivit sursei citate, cererile de anulare a penalităților se pot depune la sediul Primăriei Coteana până la data de 31 martie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți