13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic îngreunat pe DN 65 – E 574, între Jitaru și Slatina, din cauza zăpezii depusă pe carosabil

- Advertisement -

A fost vreme capricioasă în dimineața zilei de miercuri în Olt, ninsoarea abundentă căzută timp zeci de minute acoperind carosabilul pe mai multe tronsoane de drum public care tranzitează județul. Cel mai afectat a fost Drumul Național 65 – European 574, traficul desfășuându-se cu dificultate mai ales între satul Jitaru al orașului Scornicești și municipiul Slatina.  

Reprezentanții Centrului InfoTrafic le-au recomandat astfel conducătorilor auto, care au fost cei mai afectați ținând cont că s-au format cozi de mașini pe distanțe de câțiva kilometri, să circule cu prudență și viteză redusă.

„Circulația se desfășoară îngreunat, în condiții de iarnă, pe DN 65 între localitatea Jitaru și municipiul Slatina, județul Olt, unde s-a depus strat de zăpadă pe carosabil. Se acționează cu utilaje de deszăpezire, pentru curățarea părții carosabile. Recomandăm rularea cu viteză redusă!”, transmite Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Situația din trafic a fost semnalată de unii șoferi pe diverse grupuri de socializare, aceștia precizând că sunt probleme mai ales pe DN 65 – E 574, între Jitaru – Slatina și panta în curbe din zona comunei Valea Mare, dar și pe Drumul Județean 546, între Slatina și Brebeni. Conducătorii auto au dat vina mai ales pe drumari că nu au ieșit la timp să deszăpezească, din cauza zăpezii depusă pe carosabil având loc și câteva evenimente rutiere.

„«Mulțumim companiei de deszăpezire Slatina pentru drumul nedeszăpezit Pitești – Slatina. Până acum, două mașini răsucite și un accident! Este gheață pe jos de zici că-i patinoar», «Trafic aglomerat între Slatina și Brebeni!», «Drumul Cărbunarului! Ne-a prins iarna nepregătiți! Nicio mașina pe drum la deszăpezire! Coada este până la intrare în Slatina!», «Între Slatina – Jitaru se circulă bine rău. Avem 40 de minute în coloană și nu ne-am mișcat nici 200 de metri. Drumuri bune”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți, însoțite de și de fotografii pe grupul de Facebook „Info Trafic Slatina”. Postările au strâns la rândul lor zeci de reacții, comentarii și distribuiri, probleme fiind întâlnite și de alți participanți la trafic, acestea fiind făcute de asemenea publice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți