14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste o sută de polițiști olteni, avansați în grad de Ziua Poliției

- Advertisement -

Este al doilea an consecutiv în care manifestările dedicate Zilei Poliției Române, sărbătorită anual pe 25 martie, sunt organizate într-un cadrul restrâns din cauza pandemiei de Coronavirus. În 2021 s-au împlinit 199 de ani de la înființarea Poliției Române, cu acest prilej și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt având loc avansări în grad la termen, dar și înaintea îndeplinerii stagiului minim. Peste o sută de polițiști olteni au fost avansați, peste 30 dintre aceștia fiind ofițeri.

112 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost avansați în gradul profesional următor, după îndeplinirea stagiului necesar, 34 dintre aceștia fiind ofițeri și 78 agenți.

Potrivit unui comunicat remis de instituție, 11 comisari de poliție au fost înaintați la gradul de comisar șef de poliție, opt subcomisari au fost avansați la gradul de comisar, șase inspectori principali la gradul de subcomisar, șase inspectori la gradul de inspector principal și trei subinspectori au fost promovați la gradul de inspector de poliție. Totodată, 15 polițiști au fost avansați înainte de îndeplinirea stagiului minim, pentru merite deosebite.

„Misiunea Poliţiei este de a furniza siguranţă şi încredere cetățenilor, contribuind la menţinerea ordinii şi liniştii publice în comunităţi. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită pe cei avansați și le urează succes în activitate!”, se mai arată în comunicatul remis de inspectorat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți