10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiat de 6 ani, găsit de polițiști la mai puțin de o jumătate de oră după ce tatăl a sesizat dispariția sa

- Advertisement -

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Perieți au fost în alertă duminică dimineață după ce un bărbat a anunțat că fiul său, în vârstă de doar 6 ani, a dispărut de lângă el și nu îl mai găsește. Oamenii legii au început să-l caute și în mai puțin de o jumătate de oră au dat de el aproape de casa bunicilor, pe malul râului Vedea, într-o pădure, și l-au încredințat familiei sale.    

„La data de 28 martie, ora 09:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că nu își mai găsește fiul, de 6 ani. Cei doi s-ar fi aflat pe o stradă din comuna Nicolae Titulescu, iar în jurul orei 09:00, într-un moment de neatenție a tatălui, minorul ar fi plecat de lângă acesta. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți s-au mobilizat de îndată și au început activitățile de căutare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Sursa citată a mai spus că după 25 de minute polițiștii au găsit băiatul pe malul râului Vedea, în pădurea Colnicul Bătrân, la aproximativ 500 de metri de casa bunicilor. „În momentul identificării, micuțul se juca și a cooperat cu polițiștii. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințat familiei în siguranță”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți