14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conflict între un cioban și doi paznici de vânătoare pe un islaz din Brebeni. Au fost amenințări un pistolul

- Advertisement -

Un cioban a fost amenințat cu pistolul de doi paznici de vânătoare care au coborât dintr-o mașină de teren, pe un islaz din comuna Brebeni, polițiștii sesizându-se cu privire la cele întâmplate în urma unor imagini apărute în spațiul public. Oamenii legii fac cercetări și cu privire la faptul că bărbații ar împușcat un ogar pe care l-au legat de spatele autoturismului și îl trăgeau pe câmp.

„La data de 29 martie, în jurul orei 15:30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coteana și Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipotești și doi bărbați, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia, ciobanul ar fi fost amenințat cu arma de cei doi bărbați. De asemenea, polițiștii s-au sesizat și cu privire la faptul că cei doi bărbați au împușcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal în cauză și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți