14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 23 de ani, dispărut dintr-un centru de asistență socială din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: În cursul serii de luni, tânărul de 23 de ani, dispărut din centrul de la Slatina, a fost găsit de oamenii legii în municipiul Caracal. Cirilo le-a declarat acestora că în perioada în care a fost dispărut nu a fost victima niciunei infracțiuni, iar polițiștii l-au încredințat reprezentranților centrului de asistență socială.

Știrea inițială: Un tânăr de 23 de ani, care a plecat voluntar dintr-un centru de asistență socială din Slatina, în baza unei învoiri, este căutat de polițiștii din Olt după ce nu s-a mai întors.

Plecarea sa a fost sesizată oamenilor legii luni, în jurul orei 13:40, de un asistent medical.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie, asistent medical, cu privire la faptul că, în jurul orei 10:00, Cirilo Zamfir, în vârstă de 23 de ani, ar fi plecat în baza unei învoiri dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt din localitate și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele tânărului dispărut sunt: înălţime 1,70 metri, aproximativ 65 de kilograme, constituție atletică, ochi negri, ten deschis, păr șaten, tuns scurt, având o aluniță pe obrazul drept. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac albastru, pantaloni de trening de culoare neagră, încălțăminte tip sport.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea tânărului de 23 de ani sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți