14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă o dispariție dintr-un centru de asistență socială din Olt

- Advertisement -

UPDATE: Tânăra de 18 ani, care luni noaptea a dispărut din Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, a fost găsită marți, puțin după ora 13:00. Se afla pe un câmp din apropierea centrului și avea o stare de sănătate bună. În perioada disparției sale, tânăra le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, au fost implicați în activitățile de căutare, forțele de ordine folosind și câini de urmă.

Știrea inițială: După ce luni un tânăr de 23 de ani dispărea dintr-un centru de asistență socială din municipiul Slatina, în noaptea de luni spre marți a plecat voluntar dintr-un alt centru de asistență socială, din comuna Spineni, fără a se mai întoarce, și o tânără de 18 ani. În prezent, aceasta este căutată de polițiști.

O asistentă medicală din centrul de la Spineni a anunțat dispariția la Poliție luni noaptea, în jurul orei 04:30.

„La data de 30 martie, ora 04:30, polițiștii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Scorniceşti au fost sesizați de o femeie, asistent medical, cu privire la faptul că, în jurul orei 01:00, Iuliana Casandra Dobre, în vârstă de 18 ani, a plecat din Centru de Îngrijire şi Asistență de pe raza comunei Spineni, și nu a mai revenit”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele tinerei dispărute sunt înălţime 1,60 metri, aproximativ 70 de kilograme, ochi negri, părul negru și tuns scurt, iar la momentul plecării sale din centru aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de pijama de culoare deschisă, cămaşă de corp și papuci de plastic.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea tinerei de 18 ani sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Marți, în jurul orei 11:00, zeci de forțe erau la Spineni pentru a desfășura activități de căutare a Iulianei. Polițiști, jandarmi și pompiei sunt în zonă, aceștia folosind și câini de urmă pentru a o găsi pe tânăra dispărută.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți