17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Protest împotriva restricțiilor impuse pentru limitarea COVID, pe străzile Slatinei. Aproape 500 de manifestanți au strigat „Libertate!” și „Jos masca!”

- Advertisement -

După câteva zile în care au anunțat proteste în municipiul Slatina împotriva noilor restricții impuse de Guvernul României, pentru a limita răspândirea infecțiilor cu virusul COVID-19, dar care au eșuat din cauza numărului mic de participanți care s-au strâns în urma celor care au decis organizarea acestora pe paginile de Facebook, marți seară a avut loc un prim marș pe străzile urbei la care au participat sute de persoane.

Inițial, foarte timid, abia dacă s-au strâns trei persoane în fața Prefecturii Olt, însă ulterior numărul acestora a crescut. Potrivit unor surse din rândul oamenilor legii care au asigurat măsurile de ordine publică la protest, până la încheierea sa la acesta au participat aproximativ 500 de persoane.

Marșul a fost început undeva în jurul orei 17:00 și s-a terminat puțin după ora 23:00, protestatarii parcurgând traseul Prefectură – Bulevardul Alexandru Ioan Cuza – Piața Gării și retur, iar aceștia au strigat într-un glas „Libertate!”, „Ieșiți afară!” și „Jos masca!”.

Mulți dintre cei prezenți chiar nu au purtat masca de protecție pe parcursul protestului și nici distanțarea socială nu a fost păstrată.

Pentru a evita izbucnirea vreunui conflict, manifestanții, care au fost gălăgioși, dar pașnici, au fost păziți de zeci de polițiști și jandarmi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți