19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șapte cursuri gratuite pentru oltenii fără job, în aprilie

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează şi în luna aprilie cursuri gratuite pentru oltenii care nu au un loc de muncă. Sunt șapte programe de formare profesională la care urmează să participen aproximativ o sută de persoane care beneficiază de aceste facilităţi.

În total, sunt 98 de şomeri din judeţ care au şansa de a participa la cursurile care încep în aprilie.

Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele de inspector în sănătate şi securitate în muncă, infirmieră, electrician întreţinere şi reparaţii, lucrător în comerţ, femeie de serviciu, îngrijitor spaţii verzi și frizer.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a declarat Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al instituției.

Pentru detalii suplimentare, cei interesaţi să urmeze cele șapte cursuri se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, strada Dinu Lipatti, nr. 48, municipiul Slatina, sau la telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți