Senatorul Paul Stănescu: „Protestele sunt expresia firească a frustrării românilor față de incapacitea Guvernului. Le-a ajuns cuțitul la os”

Paul Stănescu, senator de Olt și secretarul general al PSD, a făcut o nouă declarație politică, de data aceasta referitor la protestele pe care românii le organizează în întreaga țară împotriva noilor restricții impuse de Guvernul PNL-USR.

Parlamentarul social democrat transmite că românilor le-a ajuns cuțitul la os și de aceea au ieșit în stradă, însă nimeni nu le ascultă păsurile.   

„Acest guvern penelist-userist devine din ce în ce mai penibil. Se scaldă în ridicol. Cât de ipocriți să fie să le ceară românilor să nu protesteze? Frustrarea cetățenilor este întemeiată. Le-a ajuns cuțitul la os și nu este normal ca nimeni să nu-i asculte. Trebuie discutat cu ei. Oamenii s-au săturat de calculele, interesele și jocurile politice ale liberalilor și useriștilor. Vor să vadă că ceva se îmbunătățește în viața lor. După mai mult de un an de restricții, reguli, sacrificii și-au dat seama de incapacitatea liberalilor și useriștilor de a guverna și în interesul românilor”, a declarat Paul Stănescu.

Senatorul de Olt mai spune că oficialii cer ca românii să respecte regulile stricte impuse de oficialii PNL și USR, însă tocmai ei sunt cei care nu le respectă. „Cum să nu fie nemulțumiți când pe timpul pandemiei s-a format o castă privilegiată a oficialilor PNL și USR care impun reguli stricte, dar nu le respectă? L-ați văzut recent și pe ministrul USR – Voiculescu cum jongla cu diverse scuze penibile după ce a fost pozat fără mască? Sau pe Raluca Turcan care apărea într-un grup de prieteni, toți fără mască? Nici măcar nu s-au oferit să-și plătească amenzile, că de sesizat, nu s-a sesizat nimeni. Doar nu putea ministrul de interne, Lucian Bode, să-și sancționeze colegii de guvernare. Ar fi creat un haos și mai mare decât este cel din prezent. PNL și USR îi amendează pe români, dar ei sunt de neatins. Aceștia sunt privilegiații pandemiei. Avem o clasă de privilegiați și una care suportă consecințele. Nu e drept. Se poate întâmpla să uiți să-ți pui masca. Oricine poate uita. Cred că toți ne-am săturat de ea, deși știm că e mai bine să o avem. Dar dacă ești cetățean, ești amendat, dacă ești cel care impune reguli nu. Nu e de mirare ce se întâmplă în stradă”, a adăugat parlamentarul oltean.

Paul Stănescu mai spune că românii nu mai rezistă în situația actuală, mai ales că și-au pierdut libertatea de mișcare, iar unii dintre ei veniturile și afacerile. „Oamenii nu mai pot. Și-au pierdut afacerile, veniturile, libertatea de mișcare. Cred că toți încercăm să înțelegem regulile, dar să nu fie absurde și lipsite de ineficiență. Noi nu vom instiga niciodată, dar nici nu-i vom condamna vreodată pe cei care protestează și nici nu-i vom face teroriști. PNL și USR au devenit două partide penibile, care se luptă doar pentru putere. Din păcate, nu mai putem să stăm la masă nici cu unii, nici cu alții după ce le-am întins mâna și au refuzat, arătându-se atotștiutori. Dar ei sunt liberi să preia orice măsură din programul nostru de guvernare și din măsurile de combatere a pandemiei pe care le-am propus. Cred că e clar pentru oricine că nu mai poți să vorbești cu cineva care te înjură. Acum ne concentrăm ca să găsim sprijin parlamentar să combatem cât mai repede Pandemia Liberalo-Useristă. Pentru că România riscă să intre în colaps social. E nevoie de o nouă legitimitate politică. România nu este țara liberalilor și nici a useriștilor. Este țara românilor”, a mai declarat senatorul PSD de Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<