10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătinenii, a doua seară de proteste. S-a strigat „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”

- Advertisement -

Pentru a doua seară consecutivă, mai mulți slătineni au mărșăluit și miercuri seara pe străzile municipiului Slatina împotriva noilor restricții impuse de oficialii de la Centru pentru a limita răspândirea infecției COVID-19.

Numărul participanților care s-au strâns la Prefectura Olt a fost mult mai mic față de seara trecută, acum fiind doar aproape 100 de persoane, majoritatea fiind tineri. Manifestații, unii cu vuvuzele în mâini, au plecat din nou pe străzile pentru a protesta, principala arteră luată la pas de aceștia fiind bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Aceștia au strigat din nou „Jos masca!”, dar și „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, invitând astfel și alți slătineni la marș, care după ora 22:00 acesta încă era în desfășurare.

Pentru a asigura ordinea și liniștea publică la protest, jandarmii și polițiștii au fost și ei din nou în stradă. Oamenii legii au aplicat în prima seară de manifest aproximativ 40 de amenzi, în valoare de peste 16.500 de lei pentru deplasarea pe stradă în intervalul orar 22:00 – 05:00, când circulația persoanelor este interzisă și nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, precum și pentru nedeclararea protestului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți