14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei mașini implicate într-un accident produs pe strada Cireașov din Slatina

- Advertisement -

O coliziune violentă între trei autoturisme a avut loc, miercuri seara, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. În urma impactului, două persoane au necesitat acordarea primului ajutor la fața locului, în timp ce un copil a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, fiind transportat aici cu un autoturism personal.

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina, împreună cu cadre medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit la fața locului pentru a acordat asistență medicală.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, au acționat pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor accidentului rutier. În eveniment au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și o minoră de un an și zece luni. Până la sosirea echipajelor, copila a fost transportată la UPU Slatina cu un autoturism particular. Aceasta era conștientă și prezenta un traumatism cranio-facial. Echipajul SMURD a preluat și transportat la UPU Slatina un bărbat, șofer, în vârstă de 25 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-facial, iar ambulanța SAJ a preluat o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Slatina, politraumatizată prin accident rutier. Pacienta a fost transportată tot la UPU Slatina. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului și care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Și polițiștii rutieri au ajuns în zonă pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

„La data de 31 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Cireașov, din localitate, a avut loc un accident rutier. La fața locului au fost identificate trei autoturisme avariate, trei persoane, printre care și un minor, necesitând îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea situației de fapt”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți