14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bogdan Apostoliceanu, noul director al Poliției Locale Slatina

- Advertisement -

Serviciul Public Direcția Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Slatina are un nou director, în persoana lui Bogdan Apostoliceanu, care de la sfârșitul verii 2016 și până în prezent a fost director al Serviciului Public de Gestionare a Câinilor Fără Stăpân Slatina, funcție ocupată prin concurs.

Apostoliceanu a fost singurul candidat înscris pentru postul de director executiv al Poliției Locale Slatina, iar în urma celor două probe, cea scrisă și interviul, acesta a promovat concursul. Probele au avut loc săptămâna aceasta, la prima dintre ele acesta obținând nota 8, iar la interviu nota 8,70.

Noul director l-a înlocuit din funcție pe Ilie Scaete, adjunctul Poliției Locale Slatina, care a ocupat postul după ce pe 1 februarie fostul director Adrian Pop a fost numit director la societatea Loctrans Slatina.

De-a lungul carierei sale, Bogdan Apostoliceanu a ocupat mai multe funcții importante, fiind director la Oficiul Județean de Poștă Olt, Direcția de Patrimoniu și Loctrans Slatina, dar și consilier local al municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți