11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Fată de 14 ani, dispărută de cinci zile dintr-un centru familial din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Adolescenta care a plecat pe 27 martie din centrul de tip familial din Slatina a fost găsită în municipiul Caracal. Polițiștii au căutat-o mai bine de o săptămână până au găsit-o.

Potrivit oamenilor legii, fata de 14 ani nu a fost victima niciunei agresiuni și deja a fost predată aistsenților sociali pentru a fi reintegrată în centrul de tip familial din Slatina.

Știrea inițială: O fată de 14 ani, care a plecat voluntar dintr-un centru de tip familial din municipiul Slatina și pîână acum nu s-a întors, este căutată de polițiști.

Aceasta a dispărut în urmă cu cinci zile, un educator din centru fiind cel care a anunțat oamenii legii cu privire la acest aspect.

„La data de 27 martie, în jurul orei 19:00, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizaţi de un educator dintr-un centru de tip familial cu privire la faptul că minora Elena Paraschiv ar fi părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu și nu a revenit. Polițiștii de investigații criminale desfășoară verificări și activități de căutare a persoanei dispărute”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele copilei dispărute sunt: aproximativ 1,50 metri înălțime și păr șaten lung, de obicei prins în coadă. La momentul plecării din centru aceasta purta blugi și tricou roz.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți