15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 83 de ani, decedată după ce a fost acroșată de o mașină în Vlădila

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 83 de ani, a fost victima unui accident rutier produs, joi după-amiaza, în comuna Vlădila. Aceasta a fost izbită de un autoturism, iar echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut s-o salveze.

„Echipajul SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit la un accident rutier, cu pieton, în comuna Vlădila. La sosirea echipajelor, femeia, în vârstă de 83 de ani, din localitate, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

„La data de 1 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Vlădila. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism avariat în urma impactului cu un pieton, iar persoana a decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea situației de fapt”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți