14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cercetați penal de polițiști pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au continuat să acționeze pe drumurile din județ pentru siguranța participanților la trafic, în urma misiunilor doi conducători auto care se urcaseră la volan după ce au consumat alcool în exces alegându-se cu dosare penale. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.  

Miercuri seara, pe strada Eroilor, din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,77 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Și în noaptea de miercuri spre joi, tot în municipul Slatina, a fost mai fost prins în trafic un conducător auto băut. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,88 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea mostrelor biologice de sânge. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți