9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte 69 de îmbolnăviri noi cu noul Coronavirus. Niciun deces anunțat în Olt, în ultima zi

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la 13.097 de infecții cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, numai în ultimele 24 de ore, potrivit raportării de vineri a reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, înregistrându-se 69 dintre acestea. Pe lângă cazurile noi, avem și acum bolnavi reconfirmați cu boala. Din fericire, după mai bine de o săptămână, oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces nou din cauza infecției cu COVID-19.

Datele Grupului de Comunicare Strategică mai arată că, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 20 de persoane reconfirmate pozitiv la noul Coronavirus.

Totodată, sunt și 304 de olteni care au pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, majoritatea având şi boli asociate grave. Din totalul acestor decese, niciunul nu a fost anunţat vineri de autoritățile centrale.

La ora actuală, rata de infectare cu COVID-19, cumulată în 14 zile, este de 1,91 la mia de locuitori, județul Olt fiind deocamdată în scenariul galben. Față de ziua trecută, incidența este într-o ușoară creștere.

Situația epidemiologică la zi

13.097 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

69 cazuri noi

12.011 persoane vindecate

147 persoane internate

22 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene

635 persoane aflate în izolare la domiciliu

760 persoane aflate în carantinare la domiciliu

46.065 teste efectuate de la începutul pandemiei, 698 fiind realizate în ultimele 24 de ore

304 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți