11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piață Agroalimentară în orașul Scornicești până la sfârșitul lunii aprilie

- Advertisement -

Veste importantă dată vineri de Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, locuitorilor urbei, care de la sfârșitul acestei luni își vor putea cumpăra produse proaspete dintr-o piață agroalimentară, având în vedere că nu a mai avut parte de așa ceva în ultimele două decenii.

Edilul a declarat că a făcut un pas pentru a duce la îndeplinire acest proiect important pentru dezvoltarea orașului Scornicești și a satelor care aparțin acestuia.

„Este vineri, se apropie week-end-ul și se încheie încă o săptămână intensă, în care am mai făcut un pas pentru îndeplinirea unui alt proiect important, propus și asumat în vederea dezvoltării orașului Scornicești și a localităților componente. Mai exact, vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna aceasta am depus documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Piaței Agroalimentare, atât la Direcția de Sănătate Publică Olt, cât și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt, urmând ca până la finalul luni aprilie a anului în curs să fie dată în folosință”, a spus Daniel Tudor.

Valoare investiției se ridică la 100.000 de euro, iar cum Piața Agroalimentară ar urma să se deschidă în apropierea Sfintelor Sărbători ale Paștelui, primarul a cerut autorităților și obținerea unui aviz pentru un centru temporar de sacrificare a mieilor.

Potrivit sursei citate, în această perioadă se lucrează intens și pentru implemntarea altor obicetive importante care duc la dezvoltarea orașului Scornicești. „Personal, țin să vă asigur că, în paralel, se lucrează pentru implementarea mai multor obiective necesare orașului nostru, astfel în cât în cel mai scurt timp, să le ducem la bun-sfârșit pe toate!!!”, a adăugat Daniel Tudor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți