36 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 în județ. Niciun deces anunțat în 24 de ore

36 de cazuri noi de Coronavirus au fost comunicate în Olt, în ultima zi, de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, iar de la începutul pandemiei și până la ora actuală bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 13.238. În afară de noile infecții, luni s-au comunicat și bolnavi internați în spital retestați pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai raportat niciun deces.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost și șase persoane reconfirmate pozitiv cu COVID-19.

Din totalul celor 13.238 de olteni diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2, sunt 307 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea lor având și comorbidități. Niciunul dintre decesele acestora nu s-a anunțat luni.

Potrivit autorităților centrale, la început de săptămâni rata de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 1,91 la mia de locuitori, județul Olt fiind în scenariul galben.

Situația epidemiologică la zi

13.238 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
36 cazuri noi
12.109 persoane vindecate
165 persoane internate
22 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Olt
656 persoane aflate în izolare la domiciliu
748 persoane aflate în carantinare la domiciliu
46.731 teste efectuate de la începutul pandemiei, 164 dintre acestea fiind în ultima zi
307 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<