10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ambulanță implicată într-un accident la ieșirea din Slatina spre Curtișoara

- Advertisement -

Un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs, marți dimineața, la ieșirea din municipiul Slatina spre comuna Curtișoara, în zona târgului săptămânal. Trei vehicule, printre care și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Olt ce se deplasa la un caz medical în comuna Teslui, respectiv o persoană cu suspiciune COVID-19, având în vedere că avea simptomatologie specifică bolii, au fost implicate în tamponare.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri slătineni, șoferul unei autoutilitare ar fi vinovat de producerea accidentului, care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat în ambulanță, care a fost proiectată într-un autoturism.

Conducătorul auto vinovat a fost amendat de oamenii legii.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Unul dintre conducătorii auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de  lei, întrucât nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți