10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete de tratament în stațiuni balneare montane pentru beneficiarii olteni

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a început deja să pună la dispoziție bilete de tratament atât pensionarilor, cât și asiguraților sistemului public de pensii, la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, fiind afișată diagrama de alocare a biletelor din seria a treia. Sunt 13 bilete la băi, toate acestea fiind disponibile în unități hoteliere ale societății TBRCM SA.

Biletele au ca dată de plecare în stațiuni balneare de la munte în perioada 22 – 24 aprilie și sunt repartizate în Amara – unul, Covasna – două, Olănești – opt și Pucioasa – două. Beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear în cele 16 zile cât este perioada unui sejur, astfel aceștia vor prinde și Sfintele Sărbători Pascale. De asemenea, mai sunt disponibile și alte 53 de bilete, dintre care nouă în stațiunea Amara, 26 în Bala, șase în Buziaș, zece în Olănești și două în Pucioasa.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată sau cei interesati pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt de luni până joi, în intervalul orar 08:00 – 16:30.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți