20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Limită de viteză majorată pe o distanță de un kilometru, în Pădurea Saru

- Advertisement -

Pe o distanță de un kilometru al Drumului Național 65 – European 574, platoul Pădurea Saru, a crescut limita de viteză de la 50 de kilometri pe oră la 70 de kilometri pe oră. Restricția rămâne identică, respectiv de 50 kilometri pe oră, pe restul sectorului de drum în aliniament care tranzitează zona.

Începând de luni, 5 aprilie, s-a luat decizia de a fi majorată limita de viteză între kilometrul 35 și kilometrul 36.

„Începând cu data de 5 aprilie, pe Drumul Național 65 – European 574, sectorul de drum în aliniament cuprins între kilometrul 35 – kilometrul 36, limita de viteza a fost majorată de la 50 kilometri pe oră la 70 kilometri pe oră. Atragem atenția că în conformitate cu legislația privind circulația pe drumurile publice, conducătorul de vehicul este obligat să circule cu viteză care să nu depășească 30 kilometri pe oră în localități sau 50 kilometri pe oră în afara localităților, în curbe deosebit de periculoase semnalizate ca atare sau în care vizibilitatea este mai mică de 50 de metri”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Și șoferii cu mai puțin de un an de când au obținut permisul de conducere au anumite obligații. „Conducătorii auto care au mai puţin de un an de practică, au obligația să circule cu o viteză redusă cu 20 kilometri pe oră față de viteza maximă admisă în afara localităţilor. Pentru siguranța tuturor participanților la traficul rutier, facem apel la responsabilitatea acestora!”, a adăugat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți