14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Parlamentarul social democrat Mirea: „Revenirea la normalitate de la 1 iunie: O adevărată iluzie la adresa românilor!”

- Advertisement -

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea declară că acest fapt este demonstrat chiar de cetățenii ce nu mai au încredere în autoritățile care nu au respectat restricțiile impuse chiar de ei.

„Se relata că situația este gravă, însă comportamentul actualei guvernări a lăsat de înțeles fix contrariul, prin simplul fapt că au ignorat regulile, inducând populației confuzie și măsuri ineficiente”, spune parlamentarul social democrat.

Senatorul Mirea mai aduce în atenție și că la ora actuală nu mai există cerere din partea populației pentru a se vaccina, lucru demonstrat de faptul că puțin peste 2 milioane de persoane s-au vaccinat, iar programate mai sunt doar 750.000, rezultatul fiind unul îngrijorător și provocat de „un imens eșec de comunicare”.

„Situația este cu mult mai alarmantă deoarece, chiar cei care coordonează campania de vaccinare dau semne de îngrijorare că nu mai există cerere din partea populației pentru vaccinare, ceea ce demonstrează încă o dată nivelul extrem de scăzut al încrederii cetățenilor în acest Guvern. Așadar, s-au realizat puțin peste două milioane de vaccinuri, iar pe lista de așteptare mai sunt doar 750.000 de programări. Un rezultat îngrijorător provocat de un imens eșec de comunicare!”, a adăugat senatorul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți