13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bârza. Adolescent de 15 ani, căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă miercuri dimineață

- Advertisement -

Un adolescent de 15 ani, din comuna Bârza, este căutat de polițiștii olteni, după ce miercuri dimineața a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Mama băiatului, care până acum nu a mai dispărut, a fost cea care a sesizat acest aspect în seara aceleiași zile.  

Minorul a părăsit locuința fără a-și anunța părinții unde se duce, iar miercuri seara zeci de polițiști din Bobicești, împreună cu polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Olt, dar și voluntari, au început căutarea sa.  

„În această seară, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Bârza, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări se pare că Nicușor Laurențiu Lincă ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 7 aprilie, fără a-și anunța părinții în prealabil. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești, împreună cu cei de la Serviciul de Ibvestigații Criminale Olt, au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

În activitățile de căutare sunt angrenați în jur de 50 de persoane, pe lângă polițiști mai fiind implicați jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, precum și voluntari din Bârza și reprezentanți ai autorității locale.

Semnalmentele adolescentului dispărut sunt 1,50 metri înălțime, o greutate de aproximativ 45 kilograme, păr închis la culoare, tuns scurt și ten măsliniu, iar la data plecării de acasă acesta purta o pereche de pantaloni cu imprimeu camuflaj și geacă verde cu glugă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze se urgență serviciul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți