11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Începe execuția lucrărilor la Muzeul de Etnografie Hagiescu – Miriște din Caracal. S-a semnat contractul

- Advertisement -

Autoritățile locale din municipiul Caracal au făcut pași concreți pentru a realiza un proiect de suflet pentru caracaleni, acesta fiind transformarea casei Hagiescu – Miriște într-un muzeu de etnografie. Investiția este una care se va realiza cu fonduri europene, iar Ion Doldurea, primarul urbei, a declarat că s-a semnat deja contractul de execuție a lucrărilor și speră ca până la sfârșitul lunii aprilie să fie emis și ordinul de începere a acestora.

„Sunt încântat să împărtășesc cu voi bucuria unui moment care ne apropie de punerea în execuție a unui proiect important pentru comunitatea noastră: Restaurarea, consolidarea, echiparea și dotarea Muzeului de Etnografie Hagiescu – Miriște. Am semnat astăzi (marți n.r.) contractul de execuție a lucrărilor. Estimez ca până la finalul lunii să putem emite și ordinul de începere al lucrărilor. Vă vom ține la curent cu fiecare etapă de implementare a acestui important obiectiv cultural-turistic din urbea noastră”, a spus edilul Doldurea.

Cu o valoare totală de 6.001.186,77 lei, din care 5.868.705,02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, proiectul are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți