Începe execuția lucrărilor la Muzeul de Etnografie Hagiescu – Miriște din Caracal. S-a semnat contractul

Autoritățile locale din municipiul Caracal au făcut pași concreți pentru a realiza un proiect de suflet pentru caracaleni, acesta fiind transformarea casei Hagiescu – Miriște într-un muzeu de etnografie. Investiția este una care se va realiza cu fonduri europene, iar Ion Doldurea, primarul urbei, a declarat că s-a semnat deja contractul de execuție a lucrărilor și speră ca până la sfârșitul lunii aprilie să fie emis și ordinul de începere a acestora.

„Sunt încântat să împărtășesc cu voi bucuria unui moment care ne apropie de punerea în execuție a unui proiect important pentru comunitatea noastră: Restaurarea, consolidarea, echiparea și dotarea Muzeului de Etnografie Hagiescu – Miriște. Am semnat astăzi (marți n.r.) contractul de execuție a lucrărilor. Estimez ca până la finalul lunii să putem emite și ordinul de începere al lucrărilor. Vă vom ține la curent cu fiecare etapă de implementare a acestui important obiectiv cultural-turistic din urbea noastră”, a spus edilul Doldurea.

Cu o valoare totală de 6.001.186,77 lei, din care 5.868.705,02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, proiectul are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<