6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Olt Paul Stănescu: „Cîțu inventează Comitetul de Vândut Iluzii!”

- Advertisement -

O nouă declarație politică a fost făcută de Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al PSD, de data aceasta cu privire la ultimele declarații pe care premierul Florin Cîțu le-a făcut referitor la faptul că România ar putea începe să revină la normalitate cu data de 1 iunie. Cât despre „comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate”, parlamentarul social democrat spune că este doar un exercițiu de imagine, normalitatea nefiind stabilită de prim-ministru prin comitetul său.

„Într-un act disperat și iresponsabil de a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîțu a anunțat sfârșitul pandemiei de la 1 iunie și constituirea unui comitet care ne va aduce la o viață normală. «Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate» este doar un exercițiu de imagine. Normalitatea nu o stabilește Cîțu prin comitetul lui. Toți specialiștii spun, fără vreun dubiu, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală. Sunt mulți factori pe care guvernanții nu îi pot controla și care trebuie luați în considerare: gradul de vaccinare, testarea în masă, evoluția virusului, mutațiile lui”, a declarat senatorul Paul Stănescu.

Social democratul mai spune că prin acest comitet actuala guvernare creează false așteptări românilor, iar ceea ce se promite nu este un act de responsabilitate, în interiorul coaliției existând conflicte: „Ca să-și mai îndrepte imaginea rău șifonată de măsuri aberante de restricție, precum închiderea magazinelor de la ora 18:00, a plusat și ne-a anunțat că gata, de la 1 iunie intrăm în normalitate. De ce era nevoie de un astfel de comitet? Adică până acum ministerele și guvernul nu au avut în vedere revenirea la normalitate? Nu asta este misiunea guvernului penelisto-userist? Prin comitetul acesta inutil, domnul Cîțu doar își cumpără timp pentru propria sa agendă și creează false așteptări românilor. Ce promite nu este deloc un act de responsabilitate. Faptul că nu s-a consultat nici cu useriștii, nici măcar cu colegii lui liberali, arată cât de personală îi este agenda. În spatele acestui exercițiu de imagine stă o luptă politică internă acerbă, între liberali și liberali, între liberali și useriști, în funcție de care se iau decizii politice aberante. Conflictele din interiorul coaliției nu aduc niciun bine românilor. Când ei se luptă pentru putere, România sărăcește!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți