19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Control judiciar pentru un tânăr care a încercat să mituiască un polițist din Olt cu 100 de euro. A fost prins cu viteză la Grădinari

- Advertisement -

Un tânăr de 34 de ani, din municipiul Arad, a fost plasat sub control judiciar după ce miercuri a încercat să mituiască un polițist rutier din județul Olt. Șoferul este acuzat de dare de mită după ce a vrut să-i ofere omului legii 100 de euro pentru ca acesta să nu-l lase fără permisul auto, dar și pentru a nu-l amenda deoarece îi lipsea un document al mașinii pe care o conducea. Bărbatul a recurs la acest gest după ce a fost prins cu viteză în comuna Grădinari.

„Miercuri, 7 aprilie, ca urmare a denunțului unui agent de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, polițiștii anticorupție ai Serviciului Județean Anticorupție Olt al Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un conducător auto asupra căruia au fost dispuse măsuri de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 kilometri pe oră. Pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere și a nu fi sancționat pentru lipsa dovezii înlocuitoare certificatului de înmatriculare, conducătorul auto a oferit polițistului care completa procesul-verbal de sancționare, suma de 100 de euro”, se arată într-un comunicat remis de SJA Olt.

Situația a fost sesizată imediat de polițistul rutier la Serviciul Județean Anticorupție, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului. Astfel, față de conducătorul auto arădean procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți