10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-au răsturnat cu autoturismul pe barajul de la Moșteni

- Advertisement -

Un eveniment rutier a avut loc, joi după-amiază, pe Barajul Moșteni din județul Olt. Conducătorul singurului autoturism implicat în accident, o tânără de 23 de ani, din județul Vâlcea, dar și pasagerul, au avut noroc și au scăpat cu viață, având în vedere că puteau ajunge cu vehiculul în râul Olt din imediata apropiere.

Mai multe echipaje de salvatori, inclusiv de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, au intervenit la fața locului, iar din primele date cauza producerii evenimentului ar fi viteza, șoferul pierzând controlul direcției de deplasare, când a încercat să evite un câine, și răsturnându-se pe baraj.

Șoferița care se afla la volan este singura persoană care a necesitat îngrijiri medicale, iar polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

„În această după-amiază (joi n.r.), Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că pe Drumul Județean 546 G, pe raza comunei Teslui, s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului, unde a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Se pare că autoturismul ar fi fost condus de o tânără, de 23 de ani, din județul Vâlcea. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La fața locului s-au deplasat și colegii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care au transportat tânără la spital pentru investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți