18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Mai puţin de 250 de persoane din judeţul Olt vaccinate cu serul AstraZeneca de la începutul lunii aprilie

- Advertisement -

Mai puţin de 250 de persoane din judeţul Olt au fost vaccinate anti-COVID-19 cu serul AstraZeneca de la începutul lunii aprilie, conform informărilor zilnice privind campania de vaccinare transmise presei de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Potrivit informărilor transmise de către DSP Olt, până în prezent au fost administrate în total în centrele din judeţul Olt 5.498 de doze de produs biologic AstraZeneca, iar până la începutul lunii aprilie au fost administrate 5.255 de doze.

În ultimele opt zile, cele mai multe vaccinări cu serul AstraZeneca au avut loc în perioada 1-3 aprilie, când au fost administrate 146 de doze, în timp ce în perioada 4-8 aprilie au fost administrate 97 de doze, în ultimele 24 de ore fiind folosite 19 doze de vaccin.

Pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca sunt în continuare locuri libere în centrele din judeţ, mai precis 782 de locuri disponibile.

În judeţul Olt, de la începutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, au fost administrate peste 53.300 de doze de vaccin şi aproape 20.500 de persoane au primit atât prima cât şi a doua doză de vaccin.

Potrivit datelor prezentate pe platforma pentru programări, în centrele din judeţul Olt mai sunt disponibile doar 782 de locuri, toate pentru serul AstraZeneca, dar niciun loc pentru inoculare cu produse de la Pfizer sau Moderna.

Pe listele de aşteptare la centrele din judeţul Olt sunt înscrise 10.005 persoane, dintre acestea 9.065 fiind pe listele pentru imunizarea cu produsul de la Pfizer BioNTech, 628 pe listele pentru serul de la Moderna şi 312 pentru produsul AstraZeneca.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți