10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Văcarul de la stâna din Rusănești, dat în urmărire națională de polițiști

- Advertisement -

Au trecut deja două zile de când Viorel Trepăduș, în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar din comuna Rusănești, acesta fiind căutat încă de joi de forțele de ordine, după ce șeful său, un bărbat de 48 de ani, a anunțat dispariția sa la Poliție. Vineri, căutările îngrijitorului de vaci de la stâna din Rusănești au fost reluate, fiind angrenați polițiști, jandarmi, pompieri, la acesta activități urmând a participa și voluntari. Între timp, polițiștii l-au dat pe acesta și în urmărire națională.

Văcarul a plecat de la stâna unde era îngrijitor de vaci în noaptea de 6 spre 7 aprilie, patronul său anunțând dispariția joi, în jurul orei 11:00.

Vineri dimineața, oamenii legii au reluat căutările, bărbatul de 52 de ani fiind dat și în urmărire națională. „În urma solicitării polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-a dispus căutarea bărbatului la nivel național. Vineri s-au reluat căutările, participând aproximativ 20 de polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu un câine de urmă. Urmează a fi prezenți la activități și voluntari”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Viorel Trepăduș are următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, poartă mustață și păr grizonant și se presupune că acesta purta la plecare o geacă neagră din piele, pantaloni de trening, cizme de cauciuc și fes negru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți