10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte 42 de cazuri de Coronavirus în Olt. Sâmbătă, o zi în care nu s-au comunicat decese

- Advertisement -

Județul Olt are deja 13.534 de infecții COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică de sâmbătă, doar în ultima zi au fost 42 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. Continuăm să avem și bolnavi care sunt internați în spital și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai comunicat niciun deces din cauza îmbolnăvirii cu noul Coronavirus.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost patru persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul. 

Totodată, 313 dintre cei 13.534 de olteni diagnosticați cu Coronavirus, au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și boli asociate grave. Oficialii de la Centru nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din Olt confirmată cu virusul.

În privința incidenței COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie în creștere în Olt și sâmbătă este de 2,11 la mia de locuitori, situându-se astfel în scenariul galben. Față de ziua anterioară, rată de infectare a fost într-o ușoară creștere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți