9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Unul dintre magazinele VMG din Slatina, distrus de un incendiu

- Advertisement -

Unul dintre magazinele VMG din municipiul Slatina a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pagubele înregistrate fiind unele importante.

Magazinul VMG de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza este cel care a luat foc, la fața locului intervenind mai multe echipaje de pompieri ale Detașamentului Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Intervenția este una complexă.

Sursă foto: Info Trafic – Grup Facebook

Salvatorii au evacuat, preventiv, 12 persoane

Pompierii care s-au deplasat la fața locului au fost nevoiți să evacueze, preventiv, 12 persoane.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt, aflat la parterul unui bloc de locuințe. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta, cu flacără și degajări mari de fum, în interiorul magazinului, cu posibilități de propagare. Incendiul a fost localizat rapid, fiind evacuate, preventiv, 12 persoane”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Puțin după ora 23:00, salvatorii încă acționau pentru îndepărtarea efectelor negative, iar cauza probabilă a incendiului era în curs de stabilire.

Aproape de miezul nopții focul a fost stins.

„În urma incendiului au ars tavanul magazinului pe circa 30 de metri pătrați, parțial tocăria din PVC, s-au deteriorat pereții magazinului și mai multe vitrine frigorifice. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la o vitrină frigorifică”, a precizat reprezentantul pompierilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți