22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

44 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, dar și un deces, raportate duminică. Incidența, în ușoară scădere

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică o nouă creștere a cazurilor de Coronavirus. 44 de infecții COVID-19 au fost comunicate, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 13.578. Pe lângă noile cazuri, județul Olt continuă să aibă bolnavi aflați în spital reconfirmați cu virusul SARS-CoV-2. Oficialii de la Centru mai transmit că s-a înregistrat și un nou deces, în timp ce incidența cumulată în ultimele două săptămâni a scăzut ușor, la sub două infecții cu noul Coronavirus la o mie de persoane.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din Olt, care erau deja pozitivi, într-o singură zi au fost cinci persoane reconfirmate pozitiv cu virusul.

Totodată, sunt și 314 olteni care au pierdut lupta cu boala, de la începutul pandemiei, majoritatea având însă și boli asociate grave. Din păcate, duminică, autoritățile centrale au raportat unul dintre aceste decese.

La ora actuală, incidența cazurilor COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este de 1,97 la mia de locuitori, județul fiind în scenariul galben. Această rată de infectare este într-o ușoară scădere față de datele prezentate sâmbătă de oficialii de la Centru, când a fost de 2,11.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți