10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Motociclist din Slatina, victima unui accident produs la intersecția DN 65 – E 574 cu DJ 644

- Advertisement -

Un grav accident de circulație s-a produs, duminică dimineața, la intersecția Drumului Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 644, un motociclist fiind grav rănit după ce un autoturism nu i-a acordat prioritate de trecere și l-a lovit în plin. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, din municipiul Slatina, a fost transportat la Spitalul Slatina.

„Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au deplasat la locul producerii accident rutier, pentru a efectua cercetări. Evenimentul s-a produs la intersecția DN 65 – E 574 cu DJ 644, pe raza comunei Bobicești, fiind implicate un autoturism și o motocicletă. În urma evenimentului, conducătorul motocicletei, în vârstă de 71 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au testat conducătorul autoturismului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Paramedici SMURD și cadre medicale de la Ambulanță au acordat primul ajutor victimei. „Pompierii SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit pentru acordarea primului ajutor conducătorului unei motociclete. Bărbatul de 71 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit conștient, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng și multiple excoriații. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Evenimentul rutier a fost anunțat și de reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române. „Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65 – E 574 Craiova – Slatina, la ieșire din orașul Balș, județul Olt, a avut loc o coliziune între un autoturism și un motociclu. Potrivit primele date, motociclistul a suferit leziuni grave în zona picioarelor. Traficul rutier este oprit pe sensul către Slatina, circulându-se alternativ pe celălalt fir. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, anunța Centrul InfoTrafic puțin înainte de ora 11:00 a zilei de duminică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți