11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat găsit spânzurat într-un atelier de reparații auto din cartierul Satu Nou al Slatinei

- Advertisement -

Cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost solicitate luni, în jurul orei prânzului, să intervină în cartierul Satu Nou din municipiul Slatina, unde un bărbat de 54 de ani și-a pus capăt zilelor.

Bărbatul a fost găsit spânzurat cu o sfoară într-un garaj în care acesta avea se pare un atelier de reparații auto, echipajul de prim ajutor fiind cel care l-au dat jos din laț și au constatat decesul său. Se pare că acesta era mort de câteva ore bune, cel mai probabil din cursul serii de duminică.

Văzând că nu reușesc să dea de el, cumnatul și sora acestuia au fost cei care au plecat în căutarea sa și au avut parte de descoperirea macabră din garajul folosit ca atelier de reparații auto. Bărbatul, care mai mult stătea într-o casă situată la o distanță de câteva sute de metri de acest garaj, se pare că a recurs la gestul necugetat din cauza problemelor pe care le avea în familie. Asta ar reieși din biletul de adio pe care l-a lăsat pe o masă din garaj, în care spunea că nu prea se înțelegea cu soția și că ar fi fost și amenințat cu moartea de unul dintre membrii familiei. Totodată, acesta precizează că nu ar avea probleme psihice și că nu urma niciun tratament.

Polițiștii au ajuns, de asemenea, la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

„La data de 12 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost găsit spânzurat la o adresă din Slatina. Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina, formată din polițiști de investigații criminale și criminalist, s-a deplasat de îndată la adresa indicată. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, de 54 de ani, din localitate. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, cu excepția șanțului din jurul gâtului, specific spânzurării. Acesta a fost depus la morga în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți