10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locație nouă de testare pentru șoferii care vor să-și redobândească permisul auto

- Advertisement -

Conducătorii auto care au rămas fără permis în urma unor abateri comise în trafic la regimul rutier și vor să-l redobândească mai devreme au o nouă locație pentru a fi testați. Astfel, de miercuri, 14 aprilie, șoferii trebuie să se prezinte la sediul fostului Colegiu Tehnic „Ion Mincu” de pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina.

„Începând din 14 aprilie 2021, testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se va desfășura în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 09:00, la o nouă adresă, în municipiul Slatina, strada Drăgănești, nr. 25, județul Olt (sediul fostului Colegiu Tehnic «Ion Mincu»). Persoanele care urmează să susțină testarea trebuie să aibă asupra lor: cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere și pix cu pastă albastră”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Totodată, având în vedere contextul actual generat de pandemia de COVID-19, pentru limitarea răspândirii acestui virus, fiecare persoană trebuie să poarte mijloace de protecție sanitară.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți