8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pentru șoferi depistați băuți la volan. Unul nu avea nici permis

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au întocmit, în ultimele 24 de ore, dosare penale pe numele a trei șoferi care conduceau autoturisme deși erau băuți bine. Unul dintre ei nu deținea nici permis auto.

În noaptea de luni spre marți, în comuna Fărcaşele, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,65 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii rutieri au stabilit că acesta nu posedă permis auto.

Pe numele olteanului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Alți doi conducători auto sunt cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. Unul dintre ei este un bărbat de 41 de ani, din comuna Strejești, care luni dimineața, pe strada Crișan, din municipiul Slatina, conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,91 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.   

Și luni noaptea, pe raza comunei Tia Mare, a fost depistat băut la volan un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitate. Acesta conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,52 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți