19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul Florin Homorean s-a vaccinat anti COVID-19 în centrul MAI din Slatina

- Advertisement -

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul de Olt Florin Homorean, s-a vaccinat marți la Centrul Medical Județean MAI din sediul Poliției municipiul Slatina. În baza programării, prefectului i-a fost administrată prima doză cu serul Pfizer-BioNTech și nu a avut nicio reacție adversă imediată în urma vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2.

Florin Homorean spune că a luat decizia de a se vaccina deoare acest lucru aduce beneficii maximale în privința protecției sanitare împotriva COVID-19

„Astăzi (marți n.r.) m-am prezentat, conform programării, pentru a mă vaccina împortiva SARS-CoV-2. Am luat această decizie întrucât vaccinul aduce beneficii maximale în ceea ce priveşte protecția față de boala simptomatică, față de complicațiile bolii, față de internare, față de decese. Nu este uşor să adopţi măsuri restrictive care afectează deopotrivă cetăţenii şi mediul economic, însă pericolul pentru sănătatea publică este încă semnificativ”, a declarat prefectul de Olt.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu mai spune că numărul de persoane infectate se menţine la un nivel ridicat, ca dealtfel şi numărul persoanelor internate în spital din cauza acestui virus.  

„În ultima perioadă, tot mai multe cazuri severe ajung în spitalele noastre. Medicii duc o luptă eroică pentru salvarea pacienţilor afectaţi de noul coronavirus. Haideţi să nu-i lăsăm singuri în această luptă. Nu este prea târziu să facem cu toţii acest efort, să salvăm România de această pandemie. Să fim responsabili!”, a adăugat Florin Homorean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți