12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat căutat de pompieri și scafandri în zona Podului Olt. Este posibil să fie înecat

- Advertisement -

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Vulpeni este căutat miercuri dimineața în apele râului Olt, după ce familia acestuia a făcut un apel la salvatori având în vedere că nu s-a mai întors acasă.

Pompieri și scafandri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență Olt și Dolj desfășoară operațiuni de căutare a acestuia, chiar în zona podului rutier de peste râul Olt de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova, având în vedere că este posibil ca acesta să fie înecat.  

„Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, acționează în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În zona Podului Olt sunt și echipaje ale Poliției, pentru a face cercetări și a stabili ce s-ar fi putut întâmpla cu bărbatul.

Paul Mandea, primarul comunei Vulpeni, este șocat după ce a aflat de la polițiști că bărbatul ar fi dispărut. „Familia este una foarte de treabă, gospodari, și-au construit recent o casă. Au un băiat și o fată. Mi-e greu să cred că s-ar fi putut întampla ceva rău cu el, dar am înțeles că în zona Podului Olt de la Slatina i-a fost găsită mașina și documentele în interior. Din discuțiile purtate cu polițiștii din comună am înțeles că acesta și-ar fi sunat soția la ora 04:00 a dimineții, i-ar fi spus că s-a săturat și voia să termine cu viața, fiind pe pod. Nu am auzit să se fi certat, erau oameni de vază ai localității. Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla”, a spus edilul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți