10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Aparat de radiologie performant, pus în funcțiune la Spitalul Corabia

- Advertisement -

Trei aparate performante funcționează la nivelul Spitalului Orășenesc Corabia, iar ultimul dintre acestea care a fost pus în funcțiune în Laboratorul de Radiologie al unității medicale este un sistem digital de ultimă generație prins în tavan ce oferă imagini cu rezoluție uimitoare datorită tehnologiei S-Vue de la Samsung. Sistemul are un touch screen cu funcții intuitive și simpliste, ce vor reduce considerabil timpii examinării, printre beneficiile acesteuia fiind oferirea de imagini de o acuratețe superioară și flux de lucru simplificat prin automatizarea completă.

Aparatul de radiologie, precum și alte două aparate performante, pot fi folosite atât de pacienții spitalului din orașul de la malul Dunării, cât și de alte persoane care sunt asigurate, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist. Investigațiile medicale sunt gratuite, însă cei neasigurați sunt nevoiți să plătească aceste servicii, anunță reprezentanții Primăriei Corabia.  

„Spitalul Orășenesc Corabia a introdus în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate trei aparate medicale de ultimă generație: aparat de radiologie, aparat pentru osteodensitometrie și computerul tomograf. Aparatura este deservită de personal medical specializat, iar pentru persoanele asigurate serviciile medicale paraclinice sunt prestate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist (pentru computerul tomograf). Pentru persoanele neasigurate serviciile sunt contra cost”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți