10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Persoanele sărace din județ primesc alimente și produse de igienă înainte de Paște

- Advertisement -

„Un dar, de Paște” este titlul campaniei umanitare derulată de Episcopia Slatinei și Romanaților în preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos și prin intermediul căreia persoanele nevoiașe din județul Olt vor primi alimente și produse de igienă.

Începută în urmă două săptămâni și încheiată pe 1 mai, a treia ediție a campaniei Centrului Social al Episcopiei, în colaborare cu Filiala Olt a Ligii Tinerilor Ortodocși Români, se va desfășura în toate parohiile din județ și vine în sprijinul persoanelor sărace, pentru care vor fi colectate: alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.) și produse de igienă (dezinfectanți, şampon, săpun, pastă de dinți etc.). 

„Persoanele dornice de a se implica în această campanie pot face donații la fiecare biserică din județul olt, sau chiar la Centrul Social al Episcopiei, situat în orașul vechi din Slatina, pe strada Grădiniței, nr. 1. Suplimentar, pentru informații adiționale campaniei, puteți lua legătura direct cu coordonatorul acesteia, preot Constantin Aldea, telefon 0733.504.019. Implicarea fiecăruia dintre noi poate aduce un dram de bucurie pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin!”, se arată într-un comunicat al Episcopiei Slatinei și Romanaților.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți