14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic cu restricții pe DN 65 – E 574, în zona separatoarelor de sens de la Valea Mare

- Advertisement -

Din cauza unor lucrări de frezare pe Drumul Național 65 – European 574, pe sensul de mers Pitești către Slatina, în dreptul separatoarelor de sens de la Valea Mare, traficul se va desfășura cu dificultate în această zonă până în după-amiaza zilei de vineri. Lucrările sunt pe banda 2, iar circulația se va putea desfășura până atunci pe o singură bandă.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române, se preconizează ca lucrările drumarilor să se finalizeze până în jurul orei 14:00, din acel moment circulația revenind la normal.  

„Pe DN 65 – E 574 Pitești – Slatina, între kilometrul 58 + 000 metri și kilometrul 59 + 200 metri (zona cu separatoare de sens), pe raza localității Valea Mare, județul Olt, pe banda 2 a sensului Pitești către Slatina se execută lucrări de frezare la partea carosabilă, circulându-se pe o singură bandă. Restricția va dura până la ora 14:00!”, informează Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Sursa citată mai arată că pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării temporar instituite, circulând cu viteza adaptată condițiilor de drum.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți