Trafic cu restricții pe DN 65 – E 574, în zona separatoarelor de sens de la Valea Mare

Din cauza unor lucrări de frezare pe Drumul Național 65 – European 574, pe sensul de mers Pitești către Slatina, în dreptul separatoarelor de sens de la Valea Mare, traficul se va desfășura cu dificultate în această zonă până în după-amiaza zilei de vineri. Lucrările sunt pe banda 2, iar circulația se va putea desfășura până atunci pe o singură bandă.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române, se preconizează ca lucrările drumarilor să se finalizeze până în jurul orei 14:00, din acel moment circulația revenind la normal.  

„Pe DN 65 – E 574 Pitești – Slatina, între kilometrul 58 + 000 metri și kilometrul 59 + 200 metri (zona cu separatoare de sens), pe raza localității Valea Mare, județul Olt, pe banda 2 a sensului Pitești către Slatina se execută lucrări de frezare la partea carosabilă, circulându-se pe o singură bandă. Restricția va dura până la ora 14:00!”, informează Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Sursa citată mai arată că pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării temporar instituite, circulând cu viteza adaptată condițiilor de drum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<