3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu pe strada Constructorului din Slatina. Au ars aproape 2,5 tone de mase plastice și un utilaj de tocare

- Advertisement -

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, pe strada Constructorului, din municipiul Slatina, la un utilaj pentru t maselor plastice, precum și la masele plastice din apropierea acestuia. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul, în urma căruia au ars aproape 2,5 tone de mase plastice și parțial utilajul pentru tocare.

Puțin după ora 18:30, pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale pentru primă intervenție și un echipaj SMURD, s-au deplasat la locul solicitării.

„Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, a fost localizat și s-a lucrat pentru lichidarea sa. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Undeva după o oră și jumătate de intervenție continuă, în jurul orei 20:00, incendiul a fost stins, însă au ars aproximativ 2,5 tone de mase plastice și parțial utilajul pentru tocare. Ca urmare a cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la scânteile mecanice produse de utilajul pentru tocare mase plastice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți