20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliția Animalelor Olt în acțiune, după ce o femeie din Drăghiceni își incită copilul la violență față de animale

- Advertisement -

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în comuna Drăghiceni, iar angajații Biroului Poliția Animalelor Olt au fost nevoiți să intervină. O femeie și-a pus copilul să incite la violență față de animale, o pisică fiind pur și simplu ținută de acesta cu o mână de coadă și înhățată în gură de un câine al familiei.

Mama băiatului a filmat totul, iar imaginile, în care este prezentată pisica ce pare a fi vătămată, au apărut în spațiul public pe rețeaua de socializare Facebook.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate marți și au intervenit la fața locului.

„În cursul zilei de 20 aprilie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cu această ocazie a fost identificată persoana care a realizat filmarea, respectiv o femeie, în vârstă de 34 de ani, domiciliată în localitatea Drăghiceni. La fața locului au fost găsite patru animale, un câine și trei pisici, inclusiv pisica ce apare în imagini, care au fost evaluate medical de către medicul veterinar al Biroului pentru Protecția Animalelor, stabilindu-se că sunt bine întreținute și fără a prezenta urme de violență”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Poliţiştii continuă acum verificările în conformitate cu prevederile Legii 205 din anul 2004, privind protecția animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți