10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 49 de ani a murit în urma unui scandal petrecut la Vâlcele. Trei bărbați și un minor implicați, unul a folosit un ciocan

- Advertisement -

Un bărbat de 49 de ani și-a pierdut viața în urma unui scandal care a avut loc luni după-amiaza. Trei bărbați, dintre care unul a folosit și un ciocan, dar și un minor, au fost implicați, pentru cercetări deplasându-se la fața locului mai mulți polițiști de la Secția Coteana.

Oamenii legii au fost sesizați prin apelul de urgență 112, când aceștia au intervenit conflictul fiind încă în desfășurare.

„La data de 19 aprilie, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Coteana a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Vâlcele este un conflict în desfăşurare. La faţa locului au fost identificate patru persoane, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 56 de ani şi un minor de 17 ani, bănuiţi că s-ar fi lovit reciproc, unul dintre bărbaţi folosind un ciocan”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În urma loviturilor aplicate, cei trei bărbaţi au necesitat îngrijiri medicale, iar unul dintre ei, în vârstă de 49 de ani, fiind transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Din păcate, în cursul zilei de marți, 20 aprilie, acesta a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, iar cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți