12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Percheziții la Primăria Gostavățu, într-un dosar de delapidare și abuz în serviciu

- Advertisement -

Trei percheziții au avut loc marți la sediul Primăriei comunei Gostavățu, dar și la domiciliile unor funcționari ai instituției publice, acestea fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Activitățile oamenilor legii s-au desfășurat într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare şi abuz în serviciu.

„Din cercetări a reieșit faptul că funcţionari din cadrul autorităţii publice locale ar fi încasat sume de bani pentru închirierea sălilor de evenimente de pe raza localităţii fără a emite chitanţe fiscale sau ar fi încasat sume mai mici decât cele stabilite prin Hotărârile Consiliului Local”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma descinderilor efectuate acum două zile la Primăria Gostavățu, polițiștii au ridicat mai multe documente. De asemenea, doi funcționari din instituția respectivă au fost conduși la sediul Poliției în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți