10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

30 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, raportate vineri în județul Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat o nouă creștere a cazurilor de Coronavirus. 30 de infecții noi COVID-19 s-au anunțat vineri în Olt, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 14.066. Pe lângă aceste cazuri noi, județul are și acum bolnavi aflați în spital reconfirmați cu boala, în ultima zi fiind comunicat și un deces. Cifrele oficialilor de la Centru mai arată că incidența cumulată în ultimele două săptămâni rămâne la peste un caz de Coronavirus la 1.000 de persoane.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost zece persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, din totalul celor 14.066 de olteni infectați, sunt 343 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea lor suferind și de alte probleme de sănătate grave. Vineri s-a mai raportat, din păcate, unul dintre aceste decese

Iar statisticile autorităților centrale mai arată că rata de infectare cu noul Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 1,47 la mia de locuitori, județul Olt fiind acum în scenariul verde. Incidența a scăzut ușor față de ziua precedentă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți