22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Comandant nou la Jandarmeria Olt, după ce colonelul Dorel Drejoi a trecut în rezervă

- Advertisement -

Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt are un nou comandant în persoana colonelului Marin Boată, care până în prezent a îndeplinit atribuțiile de prim-adjunct al instituției din subordinea Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, după ce vineri inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, colonelul Dorel drejoi, a trecut în rezervă la termen, cu drept de pensie. Fostul comandant a avut o carieră militară de 32 de ani, din care 18 ani au fost în funcții de conducere, zece dintre ei fiind în funcția de inspector șef al IJJ Olt.  

Sediul Jandarmeriei Olt a găzduit vineri, 23 aprilie, festivitatea de predare-primire a comenzii unității, ca urmare a trecerii în rezervă la termen, cu drept de pensie, a inspectorului șef, colonel Tudor Dorel Drejoi.

„Și-a început cariera militară într-un mediu al disciplinei, al valorilor și normelor militare, când a ales să urmeze Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» București. A parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare, conferind atingerea celei mai înalte la nivel de inspectorat județean – cea de inspector șef. După o carieră de 32 de ani în serviciul semenilor și ultimii zece ani de conducere la un inspectorat, cu o responsabilitate majoră, asumată și dusă până la capăt cu devotament, curaj și credință, purtând cu mândrie, zi de zi, haina militară, astăzi, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, trece în rezervă, cu drept la pensie”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

Dedicat profesiei alese, riguros în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, fostul comandant al IJJ Olt lasă în urma sa un exemplu demn de urmat pentru următorul inspector șef al inspectoratului, precum și câteva cuvinte de apreciere pentru colegi, colaboratori și conducătorii instituțiilor locale.

„Mulțumesc.Colegilor mei pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună, pentru că au înțeles că mi-am dorit obținerea de performanțe și pentru asta apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și comandant. Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Slatina și Consiliului Local al Municipiului Slatina, pentru colaborarea desăvârșită în gestionarea tuturor situațiilor întâmpinate. Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tuturor instituțiilor implicate în gestionarea situațiilor și asigurarea unui climat de ordine și siguranță la nivelul județului Olt, precum și pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc. Presei oltene pentru excelenta colaborare, având convingerea că instituția va beneficia și pe viitor de susținerea, profesionalismul și transparența dumneavoastră!”, a declarat colonelul Dorel Drejoi.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Olt, atribuțiile funcționale de inspector șef vor fi exercitate de colonel Marin Boată, prim-adjunct al inspectorului șef, ofițer cu experiență de peste 30 de ani în structurile Jandarmeriei Române.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți